Germain’s Special Latakia Flake

Germain Special Latakia Flake

Classically processed Latakia flake with Orientals and Virginia.

Zemlja porijekla: Engleska
Sastav: virginija, latakija, orijental
Jakost: 3/5
Oblik: flake
Pakiranje: limenka 50g
Mjesto kupnje: Smokingpipes

Jer kod nas nema drugih duhana sa latakjom i orijentalci osim dunhill EMP i MM965 uporedič čo ovaj duhan sa njima. Kad sam otvorio limenku bio sam iznenađen jer nije cijela soba smrdjela na zapaljenu gumu kao kod Dunhilca. Morao sam da stvarno udahnem limenku da nanjušim onaj poznatu aromu.

Sam duhan se dobro mrvi i treba ga dosta sušiti da je pravi kad ga pušiš. Duhan kod pušenja vrlo sliči na dunhilce samo nije toliko oštar. Okus je kao da bi pušio samu virginiju ali kako kaže Bayro: latakiju treba namamiti da dođe do izražaja. Tada u pozadini nešto te podječa na dunhilce.

Za ovaj duhan ne bi rekao da je snažan nego medium i pretporučio bih ga onima koji ne vole pune latakijske miješavine ili one koji bi se spustili u svijet latakijskih duhana.

Update:
U ladici je odležala nekoliko tijedna i okrenula se za 180 stupnjeva. Sada “smrdi” na latakiju i okus je kakav treba biti al još uvijek nije tako oštra kao MM965. Tako da je bolja, ako volite latakiju ,za dimit cijeli dan ili svaki dan. Ja ču ostati kod MM965 ne zato jer bi Special latakija bila loša nego zato jer volim kad okusi kod pušenja nastupaju oštro da znaš kad gori koji.

Milo

Oglasi


Brojač lulaša i budućih lulaša

  • 80,692 zainteresiranih

Podijelite ovu stranicu

Bookmark and Share

Oglasi

%d bloggers like this: