Shortcut To Mushrooms

JFH Shortcut to mushrooms

This is the fourth blend in the Middle Earth Pipeweed Series! Rich, dark Latakia is blended with mushrooms straight from Farmer Maggot’s field to produce a truly unique smooth, creamy, earthy smoke with a hint of sweetness.

Zemlja porijekla: Amerika
Sastav: black cavendish, latakia
Jakost: 2/5
Oblik: trakice
Pakiranje: rinfuza
Mjesto kupnje: Just For Him

Po meni najbolji aromatik od mojih starih drugara iz Springfielda pristupačne cijene a od strane najtajnije od svih najtajnijih grupa u svemiru popularno i maštovito nazvan – Gljive. Mislim da je ovo kvalitetno lišće definitivno zaslužilo da se nešto o istom napiše (ne znam zašto nisam/nismo dosad), stoga evo jedna kratka recenzijica, danas me je nešto krenulo.

Pretpostavljam da je svima poznata člinjenica da se ovaj duhan prodaje isključivo u bulk pakiranjima, prema tome, nećemo govoriti o aromi nakon otvaranja limenke nego nakon otvaranja zip lock vrećice sa Just For Him logotipom, u koje ih Sprinfieldovci pakiraju.

Zapravo je vrlo teško precizno opisati miris koji se širi nakon otvaranja ali se može reći da je dosta intenzivan. Nedvojbeno je da se osjeti miris latakije pomiješan sa nekakvom lijepo slatkastom notom nekakve blago parfimirane vanilije.
To bi bio najbliži opis iz moje perspektive, ukoliko netko ima drukčiji doživljaj molio bih da me nadopuni. Što se tiče vlažnosti, duhan je uvijek dolazio u “spreman za punjenje i paljenje” stanju, savršen.

Nakon prvog pripaljivanja opet isto, inicijalni udar latakije s notom vanilije, sve postaje još kompleksnije i teže za opisati ali, u svakom slučaju, radi se o izrazito lijepo izbalansiranoj i aromatičnoj mješavini u kojoj čovjek stekne dojam da ništa ne nedostaje.

Nakon početnih faza, kad uslijedi ono što zovemo pušenje i pravi doživljaj sve je još uvijek tu, fini, zemljano kožni okus latakije, koji, po meni, i daje tu neku “gljivastu” aromu, prikrivena slatkoća i aroma vanilije iz cavendisha, ukratko, fascinantno i prekrasno. Duhan je “sporogoreći”, dim je hladan, gust, kremast, nema govora o grickanju, dragog nam i milog jezika. Sve navedeno traje od početka do kraja uživanja u ovoj mješavini a rezultat je mala hrpica finog bijelog pepela i uglavnom se nailazi na odobravanje okoline što se tiče mirisa u prostoriji u kojoj se puši.

Ne čudi mi što je ova mješavina u kratkom roku stekla brojne obožavatelje širom svijeta i hvala JustForHimovcima na tom duhanu, ne mora čovjek više puno lutati kad nađe nešto ovako, još par izvrsnih duhana i tjedna rotacija bude lijepo popunjena.

Zaključak: duhan za svaku preporuku, početniku ili iskusnom pušaču lule, nije važno. Kupi, napuni lulu, pali!

Grga

Oglasi


Brojač lulaša i budućih lulaša

  • 80,692 zainteresiranih

Podijelite ovu stranicu

Bookmark and Share

Oglasi

%d bloggers like this: