Black

Sillems Black

Extravagant is the right word to characterize this mixture. We have revolutionized the traditional old English art of blending. The main ingredient is the finest spicy smoky Latakia. By adding highly aromatic Black Cavendish, this blend becomes smoother. A small portion of Burley gives a slight toasted aroma, and a pinch of bright Virginia brings a subtle sweet note. Mellow, but yet full-bodied aromas of honey and fruit essences result in a unique flavor. This tobacco will surely be a delight.

Zemlja porijekla: Njemačka
Sastav: virginija, latakija, orijental
Jakost: 3/5
Oblik: grubo rezan
Pakiranje: limenka 100g
Mjesto kupnje: 4noggins

HEHEHE dobra reklama. OK limenka je pakirana u kesu i u limenki je duhan u kesi. Duhan ima čudan gušt na vaniliju i dimljeno, tako da mi se okrenuo želudac. Rekao sam sebi biče bolje kad ga pripalim ali kako jer je vlažan ko sam vrag. Sušio ga ja jedno popodne ali nikako da zagori i bilo muke kod pušenja. Ostavio ga još jedno popodne i mislim da če biti sada dobro.

Što se tiče okusa ovaj duhan je ko SAIL BLACK miješan sa latakijom i kad ga pušiš puna su ti usta onog sapunastog okusa. Toliko za sad čujemo se kad ču ga zapalit drugi put u istoj luli dobro sušenog.

Update:

Danas sam ga probao suhog i stvarno je dobar. Postao je mekan i topi se u ustima. Ovo je duhan za one koji vole aromatike jer sladak i latakija je samo u pozadini. Kad ga pušiš na crti skorog gašenja okus je kao da imaš usta puna vanili šečera. Nije to neki umetni sladak okus nego kao da imaš pravi vanilin sladkor u ustima.

Kad digneš ritam uvlačenja on se obrne za 180 stupnjeva i ukus je kao da pušiš MM965. Ako još digneš ritam hoče da grize za jezik ali tada virginija da gas do daske. Ovaj duhan je ko kameleon, možeš da ga daš pod aromatik ili english. On ide od vanili-kokosa,preko dimljenog do virginija sladkog i nazad.

Milo

Oglasi


Brojač lulaša i budućih lulaša

  • 80,692 zainteresiranih

Podijelite ovu stranicu

Bookmark and Share

Oglasi

%d bloggers like this: